tag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post1346711259162226523..comments2023-09-13T12:58:00.059+02:00Comments on Και λοιπόν;Και συνεπώς;Και γι'αυτό;: Fritto mistoΚαι λοιπόν;E allora?http://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-51657451100183199212011-11-16T19:26:56.053+01:002011-11-16T19:26:56.053+01:00tsap καλώς ήρθες στο μπλογκ
ευχαριστώ για τη συμβ...<b>tsap</b> καλώς ήρθες στο μπλογκ<br /><br />ευχαριστώ για τη συμβουλή,θα ακολουθήσω την επόμενη φορά :)Και λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-34827698155064089222011-11-15T07:46:46.315+01:002011-11-15T07:46:46.315+01:00Θα σας πω το μυστικό που χρησιμοποιούν σε ψαροταβέ...Θα σας πω το μυστικό που χρησιμοποιούν σε ψαροταβέρνες: στο ελαιόλαδο πριν ακόμη κάψει ρίχνουν λίγο αλάτι. Ομολογώ ότι είναι πολύ ανθυγιεινό, αλλά έτσι γίνονται τραγανά και πιό νόστιμα τα μπαρμπούνια, οι μένουλες, ο γαύρος, οι μαρίδες και ότι άλλο θαλασσινό περνάει από το τηγάνι. Ανακάλυψα τυχαία το πολύ γλυκό και, κυρίως, νόστιμο blog σας. Να είστε καλά.tsapnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-30596514420144361752011-06-24T20:15:53.873+02:002011-06-24T20:15:53.873+02:00grEAT πρέπει να ομολογήσω οτι τα μικρά τα έβαλα ολ...<b>grEAT</b> πρέπει να ομολογήσω οτι τα μικρά τα έβαλα ολα μαζί....αλλά τα άλλα;Μυστήριο...ίσως το λάδιΚαι λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-50741886448078097762011-06-18T14:16:02.471+02:002011-06-18T14:16:02.471+02:00ισως να εβαλες πολλα μαζι στο τηγανι, οποτε η θερμ...ισως να εβαλες πολλα μαζι στο τηγανι, οποτε η θερμοκρασια κατεβηκε και αντι να τηγανιστουν περιπου βραστηκανε.<br />αυτο στο λεει μια που δεν ειναι το φορτε της το τηγανισμα.<br />αλλα τα 2 τελευταια χρονια ασχολουμαι με το τηγανι, το οποιο για εμενα μαζι με τα αλευρια, ειναι το πιο δυσκολο πραγμα της κουζινας.Irenehttps://www.blogger.com/profile/05519309962417911546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-46044414563221692802011-06-18T12:31:35.344+02:002011-06-18T12:31:35.344+02:00Marouli συνήθως έφτιαχνα 1 ψάρι όχι 3 διαφορετικά ...<b>Marouli</b> συνήθως έφτιαχνα 1 ψάρι όχι 3 διαφορετικά :)Και λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-91522998739666636512011-06-18T12:30:28.306+02:002011-06-18T12:30:28.306+02:00Evie το καλοκαίρι δεν αγαπώ πολύ το κρέας<b>Evie</b> το καλοκαίρι δεν αγαπώ πολύ το κρέαςΚαι λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-37549302349822071962011-06-18T12:29:43.579+02:002011-06-18T12:29:43.579+02:00Thalassenia κατέγραψα τις συμβουλές ;)....και το μ...<b>Thalassenia</b> κατέγραψα τις συμβουλές ;)....και το μπλογκ!<br /><br />χχχΚαι λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-8208568753125084302011-06-18T12:27:52.556+02:002011-06-18T12:27:52.556+02:00mia maria κι εγώ από ψάρια δε σκαμπάζω :)))<b>mia maria</b> κι εγώ από ψάρια δε σκαμπάζω :)))Και λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-87259406842909593422011-06-17T11:02:13.069+02:002011-06-17T11:02:13.069+02:00Γιατι δεν εγιναν τραγανα δεν ξερω.. Μα fritto mist...Γιατι δεν εγιναν τραγανα δεν ξερω.. Μα fritto misto φτιαχνουμε συχνα και εμεις :)<br /><br />Μαρουλοφιλακια!Maroulihttps://www.blogger.com/profile/15045614408994755572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-65560395501248256702011-06-17T03:39:54.107+02:002011-06-17T03:39:54.107+02:00Φαίνονται πεντανόστιμα!!!Φαίνονται πεντανόστιμα!!!Eviehttps://www.blogger.com/profile/08391146239875228630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-63655654569415867762011-06-17T00:01:01.896+02:002011-06-17T00:01:01.896+02:00Η πολύ δυνατή φωτιά για λίγο χρόνο είναι το μυστικ...Η πολύ δυνατή φωτιά για λίγο χρόνο είναι το μυστικό.<br />Δοκίμασέ το και να είσαι γρήγορη στο γύρισμα μη σου καούν.<br />Μόλις πάρουν χρώμα βγάζεις.<br /><br />Άντε να σε χαρώ<br />φιλιά<br /><br />Επειδή βλέπεις σινεμά<br />http://cinema-tografos.blogspot.com/Thalasseniahttps://www.blogger.com/profile/17183938089493330117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-59899991478336709822011-06-16T12:32:23.538+02:002011-06-16T12:32:23.538+02:00Με τα ψάρια γενικά έχω άγνοια οπότε δεν μπορώ να β...Με τα ψάρια γενικά έχω άγνοια οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω! Καλά να περνάς!mia mariahttps://www.blogger.com/profile/05607379813715551658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-64848975550967860682011-06-16T08:55:16.615+02:002011-06-16T08:55:16.615+02:00Λίλα τηγανίζω πάντα με καλαμποκέλαιο ίσως αυτό που...<b>Λίλα</b> τηγανίζω πάντα με καλαμποκέλαιο ίσως αυτό που πήρα να μην ήταν καλό.<br />Ανάμεικτο αλέυρι....το έχω ξανακούσει και θα το κάνω<br /><br />καλημέρεςΚαι λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-70610416131012723662011-06-16T08:52:34.960+02:002011-06-16T08:52:34.960+02:00Φούλη σου'χω πεο ότι από μπάλα δε σκαμπάζω :))...<b>Φούλη</b> σου'χω πεο ότι από μπάλα δε σκαμπάζω :)))))<br /><br />καλημέραΚαι λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-29662725929755116072011-06-16T08:51:52.941+02:002011-06-16T08:51:52.941+02:00VAD σου δίνω αν μου δώσεις καρπούζι :)))))
καλημέρ...<b>VAD</b> σου δίνω αν μου δώσεις καρπούζι :)))))<br />καλημέραΚαι λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-786008499746361622011-06-16T08:51:12.757+02:002011-06-16T08:51:12.757+02:00χμμμμμμμμ mahler76 τα μπαρμπούνια που ήταν λίγα δε...χμμμμμμμμ <b>mahler76</b> τα μπαρμπούνια που ήταν λίγα δεν βγήκαν τραγανά...πάντως δε τα τιγκάρισα<br /><br />καλημέρεςΚαι λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-86690786739509750552011-06-16T08:50:13.769+02:002011-06-16T08:50:13.769+02:00Thalassenia όλα φρέσκα ήταν...ίσως το καλαμποκέλαι...<b>Thalassenia</b> όλα φρέσκα ήταν...ίσως το καλαμποκέλαιο να ήταν μάπα<br /><br />καλημέρα<br />χχχΚαι λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-91767727100459682362011-06-16T08:49:20.283+02:002011-06-16T08:49:20.283+02:00sandemetriobologna φρέσκα αγόρασα,πόσο φρέσκα ήτα...<b>sandemetriobologna </b> φρέσκα αγόρασα,πόσο φρέσκα ήταν δεν ξέρω όμως :)<br /><br />εννοείται πως δεν υπάρχει προβλημα για τη γκρικλίση αντιθέτως σε καταλαβαίνω<br /><br />καλημέραΚαι λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-81883412336750340812011-06-16T08:31:56.906+02:002011-06-16T08:31:56.906+02:00Ελαιόλαδο και δυνατή θερμοκρασία πάντα! Τραγανή κρ...Ελαιόλαδο και δυνατή θερμοκρασία πάντα! Τραγανή κρούστα δίνει και το καλαμποκάλευρο ανάμεικτο με κανονικό αλεύρι. 2 μέρη αλεύρι 1 μέρος καλαμποκάλευρο!Lila Xagorarihttps://www.blogger.com/profile/11679693561434220236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-79801648461957695752011-06-16T06:43:07.136+02:002011-06-16T06:43:07.136+02:00Ισως επειδή ήταν γαύρος,αν ήταν άλλη ομάδα !!!!
Κα...Ισως επειδή ήταν γαύρος,αν ήταν άλλη ομάδα !!!!<br />Καλημέρα..ΦΟΥΛΗhttps://www.blogger.com/profile/17381730248674264967noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-80277567265638690412011-06-16T06:37:04.236+02:002011-06-16T06:37:04.236+02:00Τι με ρωτάς τώρα,ιδέα δεν εχω,εγώ ξερω μόνο πώς τρ...Τι με ρωτάς τώρα,ιδέα δεν εχω,εγώ ξερω μόνο πώς τρώγονται,βάλε να τσιμπήσουμε:)<br /><br />Καλημέρα εξ Ελλάδος...VADhttps://www.blogger.com/profile/10883984557147430512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-16438627579273382822011-06-15T22:49:31.937+02:002011-06-15T22:49:31.937+02:00αν έβαλες πολλά μαζί σε μια τηγανιά παίζει να φταί...αν έβαλες πολλά μαζί σε μια τηγανιά παίζει να φταίει αυτό. Αν είναι τίγκαρισμένο το τηγάνι γίνονται μαλακά γιατί δεν πάει παντού το το ίδιο το καυτό λάδι.mahler76https://www.blogger.com/profile/17212229840781851589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-3072305108951174982011-06-15T22:32:11.436+02:002011-06-15T22:32:11.436+02:00Δεν ξέρω για τα καταψυγμένα, αλλά ο τρόπος που τηγ...Δεν ξέρω για τα καταψυγμένα, αλλά ο τρόπος που τηγανίζω τα φρέσκα ψάρια είναι σε δυνατή φωτιά και ελαιόλαδο, για λίγη ώρα, πολύ λίγη.<br />Τό ίδιο και κολοκυθάκια πολύ ψιλοκομμένα.<br /><br />Φιλιά θαλασσένια.Thalasseniahttps://www.blogger.com/profile/17183938089493330117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-48378580918156397372011-06-15T21:42:21.817+02:002011-06-15T21:42:21.817+02:00egw xrisimopeiw to froil gia tiganisma.to pires ka...egw xrisimopeiw to froil gia tiganisma.to pires katepsigmeno etsi?kai gw stin italia panda katepsigmeno psari..to epatha pandws mia fora kai nomizw einai thema poiotitos psariou.kata ta alla nostimo fainetai!scusa il greeklish grafw apo kinito.kalo vradiAmici S.Demetrio Bolognahttps://www.blogger.com/profile/10225084910354239690noreply@blogger.com