tag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post4705070487666375455..comments2023-09-13T12:58:00.059+02:00Comments on Και λοιπόν;Και συνεπώς;Και γι'αυτό;: Ένα άλλο pesto!Και λοιπόν;E allora?http://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-10031771607981172712010-01-15T19:25:08.064+01:002010-01-15T19:25:08.064+01:00Θα το φτιάξω σίγουρα...εντυπωσιαστηκα!!!ΦιλιαααααΘα το φτιάξω σίγουρα...εντυπωσιαστηκα!!!Φιλιαααααoreksinaxeishttps://www.blogger.com/profile/05654899975800901519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-3349012181363778182009-10-31T10:39:02.893+01:002009-10-31T10:39:02.893+01:00Λίλα μου περιμένω εντυπώσεις :)<b>Λίλα</b> μου περιμένω εντυπώσεις :)Και λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-22608173480773288032009-10-31T10:37:31.962+01:002009-10-31T10:37:31.962+01:00big mama με αμύγδαλα δε το έχω ακούσει....είναι όμ...<b>big mama</b> με αμύγδαλα δε το έχω ακούσει....είναι όμως τόσες πολλές οι τοπικές ιταλικές συνταγές...χάος!Δοκίμασε και της Γένοβας αλλά φτιάχτο με το γουδοχέρι.Και λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-1790733399768235552009-10-31T10:34:41.977+01:002009-10-31T10:34:41.977+01:00sCaTterBraiN τα'πες όλα με μια λέξη :))))<b>sCaTterBraiN</b> τα'πες όλα με μια λέξη :))))Και λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-1599090083276473722009-10-30T21:53:58.770+01:002009-10-30T21:53:58.770+01:00Πέστο κι έγινε το πέστο σου! Λατρεύω τα ασυνήθιστα...Πέστο κι έγινε το πέστο σου! Λατρεύω τα ασυνήθιστα, θα το δοκιμάσω και θα σου πω!Lila Xagorarihttps://www.blogger.com/profile/11679693561434220236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-28424722227183409292009-10-30T21:32:08.701+01:002009-10-30T21:32:08.701+01:00Το αντέγραψα ήδη! Εγώ συνήθως φτιάχνω ένα με αμύγ...Το αντέγραψα ήδη! Εγώ συνήθως φτιάχνω ένα με αμύγδαλα που είδα σε ένα blog και είναι πεντανόστιμο. Αυτό και με prosciutto δεν το έχω ξανακούσει. Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε!mia mariahttps://www.blogger.com/profile/05607379813715551658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-23909838492624476962009-10-30T21:28:17.329+01:002009-10-30T21:28:17.329+01:00γιαμ!γιαμ!sCaTterBraiNhttps://www.blogger.com/profile/06947065996286644680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-49469823931913764932009-10-30T20:36:40.943+01:002009-10-30T20:36:40.943+01:00Ephemeron άμα το φτιάξεις περιμένω εντυπώσεις.Να ...<b>Ephemeron </b> άμα το φτιάξεις περιμένω εντυπώσεις.Να το συνοδεύσεις μ'ένα λευκό καλιφορνέζικο κρασί :)Και λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-35640652409577634452009-10-30T20:12:31.172+01:002009-10-30T20:12:31.172+01:00Mμμμ... ευχαριστουμε για την συνταγη, ακουγεται τε...Mμμμ... ευχαριστουμε για την συνταγη, ακουγεται τελειο!!! <br />Θα το προσπαθησω!!!Ephemeronhttps://www.blogger.com/profile/17658834033436127298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-86451111496580850572009-10-30T17:16:44.684+01:002009-10-30T17:16:44.684+01:00Καλησπέρα Μπέτυ μου.Βάζω και το ζαμπόν στο μούλτι,...Καλησπέρα <b>Μπέτυ</b> μου.Βάζω και το ζαμπόν στο μούλτι,το΄χω κόψει σε κομμάτια.μην πετάξεις/βγάλεις το λίπος,εξάλλου γι'αυτό μπαίνει λίγο λάδι.Όπως έχεις σουρώσει τα ζυμαρικά σου και είναι ακόμα ζεστά βάζεις την κρέμα και ανακατεύεις να πάει παντού.<br />Προσωπικά επειδή μου αρέσουν τα καυτερά στο πιάτο μου ρίχνω λίγο μαύρο πιπέρι.<br /><br />Πάει ωραία λευκό κρασί ;)Και λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-13290456831393383082009-10-30T16:38:46.473+01:002009-10-30T16:38:46.473+01:00πέστο με φυστίκια δεν έχω δοκιμάσει, το άλλο το γν...πέστο με φυστίκια δεν έχω δοκιμάσει, το άλλο το γνωστό με κουκουνάρι μου αρέσει πάρα πολύ, στα υπ'όψιν λοιπόν η συνταγή σου!<br />και το ζαμπόν βάζεις στο μούλτι ε;<br />φιλιά...Betty's Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/00350983690425735157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-60177570448051347492009-10-30T15:45:05.002+01:002009-10-30T15:45:05.002+01:00Κουκουνάρι Trilianos κι αν έχεις γουδοχέρι φτιάχτη...Κουκουνάρι <b>Trilianos</b> κι αν έχεις γουδοχέρι φτιάχτην.<br />Η σάλτσα σου μου θυμίζει μια που'φτιαχνε ο πατέρας μου πάνω-κάτω,θα την τιμήσω αλλά χωρίς δυόσμο γιατί δε βρίσκω Ιταλία.<br /><br />xxxxΚαι λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-61466236162687185692009-10-30T15:40:01.371+01:002009-10-30T15:40:01.371+01:00Sounds intriguing! Nomiza oti to pesto (to genoves...Sounds intriguing! Nomiza oti to pesto (to genovese, ap' o,ti fainetai) ftiaxnetai me karydia. Akougetai poly aplo k exw ola ta ylika na to dokimasw!<br /><br />Syntagh gia kokkinh saltsa pou paei me ola, alla kyriws me riggatoni k mbolikh parmezana apo panw:<br /><br />Ntomates (osh saltsa tha servireis, ypologise), mish kokkinh piperia, ligo kremmydi optional. Ta xtypas sto blender me ligo ladi k ligo pelte gia na spasei h ntomatila k na ginei pio kokkino. To rixneis se katsarolaki k prostheteis: kanella (ksylaki), garyfallo, dafnh, alatopipero k dyosmo an exeis. Thn pshneis mexri na ginei paxyreusth k na fygoun ta ygra. Auto htanRemyhttps://www.blogger.com/profile/00585489965001236976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-22690018963293557492009-10-30T15:27:39.498+01:002009-10-30T15:27:39.498+01:00Τίποτα Ξανθή μου...καλά μαγειρέματα :)Τίποτα <b>Ξανθή</b> μου...καλά μαγειρέματα :)Και λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-73910611734525888782009-10-30T15:09:46.175+01:002009-10-30T15:09:46.175+01:00Ευχαριστώ πολύ!!!Ευχαριστώ πολύ!!!Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-68985225382762666102009-10-30T14:07:43.188+01:002009-10-30T14:07:43.188+01:00Λογικά Ξανθή μου η φίλη σου έφτιαχνε το κλασικό πέ...Λογικά <b>Ξανθή</b> μου η φίλη σου έφτιαχνε το κλασικό πέστο της Γένοβας που θα βρεις στο ποστ <a href="http://kailoiponkaisynepwskaigiauto.blogspot.com/2009/10/ci-facciamo-due-spaghi.html" rel="nofollow">Ci facciamo due spaghi?</a><br>Αν έχεις γουδοχέρι χρησιμοποίησέ το.Κι εγώ έχω ακούσει να το βάζουν στην κατάψυξη χωρισμένο σε δόσεις.Δεν ξέρω πόσο καιρό μπορεί να μείνει αν το βάλεις σε βαζάκι γυάλινο που'χει αποστειρώσεις,προσθέσει και καλύψει καλά μ'ελαιόλαδο και το κλείσεις.Σίγουρα διατηρείται αλλά δεν ξέρω πόσο καιρό.Προσοχή αποστειρώνεις το βάζο αλλά δε βάζεις αμέσως το πεστο γιατί ο βασιλικός είναι ευαίσθητος στις μεγάλες θερμοκρασίες.<br>Απ΄τη στιγμή που θα ανοίξεις το βάζο διατηρείται μερικές μέρες στο ψυγείο.Ελπίζω να βοήθησα :)<br />Καλό απόγευμα σου εύχομαι :) <br>Και λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-75377184423775468962009-10-30T13:47:07.845+01:002009-10-30T13:47:07.845+01:00Πέστο έφτιαξα μια φορά αλλά με πολύ λίγα υλικά, αυ...Πέστο έφτιαξα μια φορά αλλά με πολύ λίγα υλικά, αυτό είναι αρκετά εμπλουτισμένο.<br />Πριν χαλάσουν όλοι οι βασιλικοί θα το δοκιμάσω.ξέρεις αν διατηρήται στο ψυγείο;;παλιά μια φίλη με σπουδές στην Ιταλία μου είχε πει ότι φτιάχνει πολύ και το βάζει σε βαζάκια στην κατάψυξη.Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-64676745843462802722009-10-30T13:34:08.185+01:002009-10-30T13:34:08.185+01:00Χαίρομαι Νίκο αν θες κι άλλες ιδέες για σάλτσες κο...Χαίρομαι <b>Νίκο</b> αν θες κι άλλες ιδέες για σάλτσες κοίτα το ποστ <a href="http://kailoiponkaisynepwskaigiauto.blogspot.com/2009/10/ci-facciamo-due-spaghi.html" rel="nofollow">Ci facciamo due spaghi?</a><br><br />Καλό απόγευμα σου εύχομαι :) <br>Και λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-41403001958707933852009-10-30T13:13:34.652+01:002009-10-30T13:13:34.652+01:00Καλησπέρα........
Κάθε καινούργια συνταγη και φαγη...Καλησπέρα........<br />Κάθε καινούργια συνταγη και φαγητό είναι ωραίο να το δοκιμάζεις....<br />Μου έδωσες ιδέα.................<br />Καλό μεσημέρι!!!nikoshttps://www.blogger.com/profile/03121648037157493782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-54250885462203564082009-10-30T11:38:16.435+01:002009-10-30T11:38:16.435+01:00Artanis εδώ στη βόρεια Ιταλία δε βρίσκεις εύκολα ...<b>Artanis </b> εδώ στη βόρεια Ιταλία δε βρίσκεις εύκολα αυτό το συγκεκριμένο είδος φυστίκια....αν βρεις που να μοιάζουν σα τα δικά μου δοκίμασε.<br /><br />Καλημερούδια :)Και λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-25879400760627616022009-10-30T11:36:03.982+01:002009-10-30T11:36:03.982+01:00next_day έχεις δοκιμάσει αυτό το πέστο;Εγώ μόνο απ...<b>next_day</b> έχεις δοκιμάσει αυτό το πέστο;Εγώ μόνο απ'αυτό το φίλο μου το έχω φάει.<br />Πάντως καλά έκανες και πέρασες......χαρά μου :))Και λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-21268563753568078702009-10-30T09:46:40.088+01:002009-10-30T09:46:40.088+01:00Ωχ,ωχ,ωχ αν έχεις εσύ δυσκολία να τα βρείς εκεί, σ...Ωχ,ωχ,ωχ αν έχεις εσύ δυσκολία να τα βρείς εκεί, σκέψου τί γίνεται εδώ...<br />Ούτε κατα διάνοια, να σου πω;<br />:((((<br />Σε φιλώ...Artanishttps://www.blogger.com/profile/05504593924118176562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-652705635030668773.post-89993072623421784502009-10-30T09:45:26.714+01:002009-10-30T09:45:26.714+01:00δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο φαγητό, πέρασα όμως...δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο φαγητό, πέρασα όμως να σου πώ μια καλημέρα και να σου στείλω ένα γλυκό φιλί!next_dayhttps://www.blogger.com/profile/15040859841650955615noreply@blogger.com