Thursday, September 27, 2012

Οινοπροτάσεις

Έχω πολλους μήνες να σας προτείνω ιταλικό κρασί και συνεπώς σκέφτηκα να σας δείξω τι αγοράσαμε ή τι μας έφεραν πεσκέσι αυτούς τους μήνες.Κάποια δε μου άρεσαν ,το γούστο του καθενός όμως ειναι καθαρά προσωπικό και γι'αυτό προτιμώ να σας τα δείξω όλα και να αποφασίσετε μόνοι σας.








Οι τιμές τους στα ιταλικά σούπερ-μαρκετ κυμαίνονται από 3 μέχρι 6€.Δε θυμάμαι πόσο κάνει το καθένα εκτός από το Custoza 3.29€  με την πράσινη ετικέτα που σας έχω προτείνει και παλιότερα.Αυτές τις μέρες το έχει -40% και νομίζω ότι θα πάρουμε αρκετά.Μάλιστα άρεσε πολύ όταν έκανα το απεριτίφ στο σπίτι μου τον Αύγουστο.










Γνώμη μου είναι ότι όσοι έρχεστε Ιταλία να μη αγοράζετε από το αεροδρόμιο αν φυσικά έχετε τη δυνατότητα να τα βάλετε στη βαλίτσα.Η κολλητή και φυσικά τρελή φίλη μου τον Γενάρη έφυγε με 10 ή 12 μπουκάλια μέσα στη βαλίτσα και έφτασαν όλα ολόκληρα!

12 comments:

showgirl said...

Καλή κριτική είναι το άδειο μπουκάλι. Απόδειξη ότι ήταν ωραίο!

mm_skg said...

Ξυνεις πληγες...
Αν ποτε καταφερω και ξαναερθω στην Ιταλια, θα σηκωσω ολοκληρο το S-lunga! Την προηγουμενη φορα ηρθαμε με αυτοκινητο και μεχρι και κινοττο κουβαλησα στην Ελλαδα...

Ephemeron said...

Φιλια απο Καλιφορνια.
Πιες ενα-δυο ποτηρια κρασι πριν συνεχισεις να διαβασεις παρακατω...
Ετοιμη;;;

Πριν λιγες μερες ενας γνωστος μας Ελληνας, 67 χρονων, ζει στην Νεα Υορκη και λαμαβανει συνταξη απο Ελλαδα, πηγε στο Προξενειο για να πιστοποιησουν οτι ειναι ζωντανος, ωστε να συνεχισουν να του στελνουν την συνταξη του. Στο προξενειο ομως του ειπαν οτι... το προξενειο δεν ειναι αρμοδιο, δεν εχει το δικαιωμα να πιστοποιησει οτι ειναι ζωντανος, και ετσι εστειλαν τον Κο Π στην Ελλαδα, για να παει στο ΙΚΑ και να πιστοποιησει οτι ειναι ζωντανος (!)
Απ οτι του ειπαν, αν θελει να εξακολουθει να λαμβανει την συνταξη θα πρεπει να πηγαινει ταξιδι στην Ελλαδα καθε χρονο μεχρι να πεθανει, ωστε να πιστοποιει το ΙΚΑ οτι ειναι ζωντανος, (!!!)

VAD said...

Οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου:)Εβίβα!

Hfaistiwnas said...

Αν δεν είναι γλυκό, δεν πίνω!

ΦΟΥΛΗ said...

Στην υγειά μας!!

Και λοιπόν;E allora? said...

showgirl αν δε μου αρέσει ενα κρασί το κραταω στο ψυγειο και το βαζω σε διάφορα φαγητα :)

Και λοιπόν;E allora? said...

mm_skg εκεί ψωνίζω κι εγω...εχει καλές προσφορές πολλές φορές!

Και λοιπόν;E allora? said...

Ephemeron εμ ετσι ο ανθρωπος να δινει μερικους μηνες από τη συνταξη του για να πηγαινοερχεται καθε χρονο Ελλαδα για να λεει οτι ειναι ζωντανος!Ντροπη και αισχος!

Και λοιπόν;E allora? said...

VAD το Σαββατο εχω κοσμο σπιτι...εκει να δεις εβιβα ;)

Και λοιπόν;E allora? said...

Hfaistiwnas κανενα απο αυτα δεν ειναι γλυκο...δε τα πινω.

Και λοιπόν;E allora? said...

Φουλη λιγο κρασι κανει καλό ;)

Related Posts with Thumbnails
Bookmark and Share