σκόρδο σε σκόνη
μαϊντανό αποξηραμένοαλατοπίπερο
Εκτέλεση
Την ποσότητα των μπαχαρικών την αφήνω στα γούστα σας. Εμεις στο σπίτι τρώμε αρκετά μυρωδάτα.
Πλάθετε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ομοιογενείς το μείγμα με το κιμά.Φτιάχνετε ένα κύλινδρο.
Σε χαρτί φούρνου ή λαδόκολλα βάζετε τις φέτες του μπέικον μια δίπλα στην άλλη.Κρατάτε δυο φέτες για τα κλεισίματα.
Τοποθετείτε
τον κύλινδρο πάνω στο μπέικον και το κλείνετε όπως στη φωτογραφία.
Εμένα μου αρέσει καυτερό και βάζω λίγο πιπέρι και στο μπέικον.
Το κλείνω στη λαδόκολλα σαν καραμέλα και το τοποθετώ σε ένα μικρό ταψί.
Για 30' περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 200.Αφού περάσει η μισή ώρα ανοίγω τη λαδόκολλα και με αναμμένη μόνο την πάνω την αντίσταση αφήνω για άλλα 5 λεπτά μέχρι να κάνεις τραγανή κρούστα το μπέικον.
Εμένα μου αρέσει καυτερό και βάζω λίγο πιπέρι και στο μπέικον.
Το κλείνω στη λαδόκολλα σαν καραμέλα και το τοποθετώ σε ένα μικρό ταψί.
Για 30' περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 200.Αφού περάσει η μισή ώρα ανοίγω τη λαδόκολλα και με αναμμένη μόνο την πάνω την αντίσταση αφήνω για άλλα 5 λεπτά μέχρι να κάνεις τραγανή κρούστα το μπέικον.
4 comments:
Έτσι κάνω τις πατάτες πάντα (και σήμερα!!) συνόδευσαν μπούτι χοιρινό αργοψημμένο με κρασί και χυλό ντομάτας (2,5 ώρες). Και για σαλάτα μικρά κολοκυθάκια βραστά στον ατμό με λαδολέμονο και απαλή μουστάρδα.
Γειά σου Δύσπιστος! Η ρίγανη είναι μέρος της παιδικής ηλικίας και τη φέρνω από την Ελλάδα. Εδώ έμαθα και το δεντρολίβανο στις πατάτες.
Καλώς το κορίτσι! Χτες έφτιαξα ρολό και το τύλιξα και σε λαδόκολα αλλά βγήκε λίγο στεγνό! Ωραία ηιδέα σου να ψηθεί τυλιγμένο στο μπέικον, σίγουρα θα το κάνει πιο ζουμερό και θα του δίνει και έξτρα γεύση! Οι πατατούλες τέλειες :)
Γεια σου Μαρια μου
Ναι με το μπεικν μενει ζουμερο.Εγω το ξεσκεπαζω μερικα λεπτα για να γινει τραγανό.Δες εσυ τι σου αρεσει.
Καλη βδομαδα!
Post a Comment