Thursday, October 8, 2009

Very Important P......?

Μόλις είχαμε προσγειωθεί,είχαμε τσιμπήσει το γύρο μας...είχαμε να φάμε τόσες ώρες!Πάμε τσάρκα στα σοκάκια,πάμε να σου δείξω κάτι λέω στο φίλο μου.Ήμουνα σίγουρη ότι θα ενθουσιαζόταν σα παιδάκι αφού λατρεύει τα ζώα.Δε του είχα μιλήσει,δε του΄χα πει την ιστορία και συνεπώς ήθελα να του το δείξω.


Ο λόγος για τη γνωστή μασκότ του κυκλαδίτικου νησιού και γι'αυτό άξια κέρδισε τον όρο VIP δηλαδή Very Important Pelican.Τώρα ποιος είναι δεν ξέρω.Στη Χώρα ζουν τρεις πελεκάνοι.Ο Πέτρος,ο Νίκος ή η Άσπρη-Μαύρη;

VIP
Very Important Pelican 


Καλημέρα!Τι θα φάμε σήμερα;
Πάλι ψάρι;

Παρακαλώ τι θέλετε;Με ενοχλείτε!

6 comments:

Ephemeron said...

Αυτος στη φωτο ειναι ο Μυκονιατης;

Και λοιπόν;E allora? said...

Σε όλες είναι ο Μυκονιάτης,εγώ τις τράβηξα.Δεν ξέρω όμως ποιος απ΄τους 3 είναι,μου'πε ένας κύριος μυκονιάτης ότι τώρα κυκλοφορούνε τρεις.

Ephemeron said...

Θυμαμαι τα "παλια καλα χρονια" ειχαν μονο ενα, τον Πετρο.
Εεεε... τωρα αλλες εποχες, ή να εχεις 3 ή να μην εχεις κανενα...

george said...

Κι εγώ όταν είχα πάει στο 1ο έτος, κάποιο πτηνό ήταν εκεί...τώρα να ήταν το ίδιο; Δε νομίζω...

Και λοιπόν;E allora? said...

Ephemeron τα "παλιά χρόνια" τότε που στο νησί ερχόντουσαν όλοι VIP του κόσμου πράγματι υπήρχε ένας Πέτρος.Ξέρω ότι του'χαν φέρει ταίρι αλλά την έφτηνε και απογόνους το νησί δεν είδε ποτέ!

Ο Πέτρος σκοτώθηκε το 1985.Υπάρχει βαλσαμωμένος στο λαογραφικό μουσείο της Μυκόνου.

Τώρα έχουν τρεις...άμα την κοπανήσει ένας μένουν οι άλλοι δύο και δεν υπάρχει ρίσκο τσακωμών όπως είχε κάποτε γίνει μεταξύ Τήνους και Μυκόνου.

Και λοιπόν;E allora? said...

George όταν είχες πάει εσύ δεν ξέρω πόσους είχαν.Εγώ πάντως όταν είχα πρωτοπάει είχε δύο και πάντα στα ίδια πόστα ;) δηλαδή όπου είχε ψάρι!

Related Posts with Thumbnails
Bookmark and Share