Thursday, September 15, 2011

Πού κοιμήθηκα Ρόδο

Έψαχνα και ρώταγα συνέχεια για ξενοδοχείο και ο καθένας μου έλεγε τα υπερ και τα κατά σύμφωνα με τη δικιά του εμπειρία.Στο τέλος διάλεξα το  Ναυσικά  και σκέφτηκα να σας πω λίγα λόγια για το γιατί ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποιον.

Βρίσκεται μέσα στην πόλη και σε κοντινή στάση λεωφορείου.Δε βρίσκεται στην παλιά πόλη και μέσα στη βαβούρα αλλά με 10' ελαφρύ περπάτημα και χαζεύοντας φτάνεις.Έχει τα πάντα γύρω και η θέση θεωρώ ότι είναι σε στρατηγική θέση αφού βγαίνεις αμέσως στον κεντρικό δρόμο.Όποιος πάρει αυτοκίνητο βρίσκει πάρα πολυ εύκολα να το παρκάρει και δεν χρειάζεται να πληρώσει.

 Πλατεία Ψαροπούλας
Ρόδος

Πρέπει να σας πω ότι αν και είχε προσφορά στο ίντερνετ στα διάφορα site οταν πηρα τηλέφωνο αμέσως η τιμή έπεσε χωρίς να το ζητήσω -20% σχεδόν και δε χρειάστηκε να δώσω κάποια προκαταβολή.Πληρώναμε 50€ τη μέρα με πρωινό το οποίο λίγο βαρεθήκαμε στο τέλος η αλήθεια είναι αφού ήταν πάντα το ίδιο.
Ήταν όμως πεντακάθαρο,μας άλλαζαν συνέχεια σεντόνια και πετσέτες.
Είχε τσάμπα ίντερνετ που έπιανε μια χαρά στο δωμάτιο,ο καλός μου το χρειαζότανε για τη δουλειά.
Το ψυγειάκι μας  που το γεμίσαμε με νερό και φρούτα.
Τηλεόραση που είδα 1-2 φορές γιατί βαρέθηκα να βλέπω τη μούρη του Βενιζέλου.
Το κλιματιστικό το δουλέψαμε κάθε μέρα.
Ρεσεψιόν 24/24.
Η παραλία είναι δυό βήματα αλλά είναι με βότσαλα και όταν έχει αέρα είναι δύσκολο το κολύμπι.Βέβαια αν περπατήσετε 15' προς το ενυδρείο εκεί σπάει ο αέρας και κολυμπάτε μια χαρά.

Και το πιο σημαντικό οι ξενοδόχοι που είναι ένα ζευγάρι γύρω στα 50 ήταν φιλικοί,εξυπηρετικοί,συμπαθητικοί και πολύ φιλόξενοι.Ό,τι κι αν χρειαστήκαμε ήταν πρόθυμοι να μας βοηθήσουν.Μάλιστα όταν τους είπα οτι θα θέλαμε να μείνουμε κάποιες παραπάνω ημέρες δε υπήρξε κανένα πρόβλημα.Αν ξαναγύρναγα Ρόδο σίγουρα λοιπόν θα ξαναπήγαινα

8 comments:

mia maria said...

Πριν πολλά χρόνια έκανα μια φορά διακοπές στη Ρόδο και ορκίστηκα να μην ξαναπάω ποτέ. Ελπίζω τα πράγματα να έχουν αλλάξει τώρα πια.

Thalassenia said...

35 χρόνια πάνε, πού να θυμάμαι πώς έλεγαν το ξενοδοχείο, χαχα.
Το θετικό είναι στις τιμές που πέφτουν, ειδικά αν υπάρχουν καλές παροχές.
Καλά μέχρι εδώ, πάμε παρακάτω.

Andie "AnGl" said...

Καλό φθινόπωρο και καλή επάνοδο! Δεν έχω πάει Ρόδο (ακόμα) χρήσιμη η ανάρτησή σου. Όσον αφορά τις τιμές φέτος μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά πεσμένες συγκριτικά με άλλες χρονιές.. Να είσαι καλά και του χρόνου εύχομαι... Για εμάς δεν ξέρω, γιατί μας έχουν "ξεζουμίσει" με τις εκτακτες εισφορές..!

ΦΟΥΛΗ said...

Αυτά είναι.....
Εμάς εκεί που μέναμε μας έκανε προσφορά πάνω από της μέρες που είχαμε κρατήσει, να μας δώσει το δωμάτιο με 35 ευρο,και το ξενοδοχείο, σούπερ δες Εδω

Και λοιπόν;E allora? said...

mia maria εγώ ειχα να ερθω 2 χρόνια και αντιξρυσα μια άλλη Ελλάδα

Και λοιπόν;E allora? said...

Thalassenia ισως να μην υπαρχει :)

Και λοιπόν;E allora? said...

Andie ειχα να πάω 2 χρόνια διακοπες λόγω οικονομικών και εργασίας...όλοι τα περνάμε :)

Και λοιπόν;E allora? said...

Φουλη να δίνεις πληροφορίες ποτέ δεν ξέρεις :))))

Related Posts with Thumbnails