Tuesday, August 19, 2014

Ο άνθρωπος της άμμου/Τhe sandman

Στοκχόλμη,ένας νέος περπατάει στις ράγες του σιδηροδρόμου  σε μια γέφυρα.Πρόκειται για το Mikael που χάθηκε με την αδελφή του πριν 12 χρόνια και μετά από 7 χρόνια δηλώθηκαν νεκροί.
Ο επιθεωρητής
Joona Linna πίστευε πάντα ότι τα δυο αδέλφια ήταν θύματα του δολοφόνου Walter Jurek που κρατείται σε απομόνωση σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.Ο Walter Jurek έθαβε ζωντανά τα θύματα του και τους κράταγε ζωντανούς μέχρι να πεθάνουν.
Ο
Mikael υποστηρίζει ότι η αδελφή του είναι ακόμα ζωντανή κι μόνος που μπορεί να ξέρει την αλήθεια ο Walter Jurek.Κάποιος πρέπει να αποσπάσει ολες τις πληροφορίες από τον αδίστακτο δολοφόνο.








Ο άνθρωπος της άμμου
Λαρς Κέπλερ
 
Θα μου πείτε άλλος ένας Σουηδός συγγραφέας και ότι έχει γίνει μόδα.Δεν είναι κακό το βιβλίο όμως.Ρέει εύκολα,έχει στιγμές θρίλερ και αστυνομικού.Κάποια πράγματα τα ανακαλύπτεις και μόνος σου σιγά σιγά.Η ιστορία ξετυλίγεται ακούραστα και σε ταξιδεύει σε άλλες πραγματικότητες.Βρήκα θετικό και ξεκούραστο το γεγονός ότι τα κεφάλαια είναι μικρά.

Μπορείτε να βρείτε σίγουρα το βιβλίο στα αγγλικά Τhe sandman ,έχει εύκολο λεξιλόγιο.Όποιος διαβάζει ψηφιακά βιβλία θα το βρει σε διάφορες γλώσσες.Υπάρχουν βιβλία του συγγραφέα μεταφρασμένα στα ελληνικά αλλά δεν τα έχω διαβάσει.Ένα είναι με τον επιθεωρητή
Joona Linna.

5 comments:

ΑΧΤΙΔΑ said...

Καλημέρα φίλη μου ενδιαφέρον το θέμα του βιβλίου!

Hfaistiwnas said...

ααααα ωραίο ακούγεται αυτό! Τα θρίλερ δεν μου αρέσουν και τόσο βέβαια, προτιμώ τα σκέτα μυστηρίου.. χαχαχα

Και λοιπόν;E allora? said...

Καλησπέρα αχτίδα.
Ασε δυστυχως τα εχω αφησει τελευταια τα λογοτεχνικα,τα μάτια ειναι κουρασμένα :(

καλή κυριακη

Και λοιπόν;E allora? said...

γεια σου Ηφαιστιωνα

δεν ειναι πολύ νταρκ.Αν εχεις κανενα μυστηριου να προτεινεις πες!!!!

Hfaistiwnas said...

Τώρα δεν μου ρχεται στο μυαλό αλλά έχω διαβάσει κάμποσα!

Related Posts with Thumbnails
Bookmark and Share