Wednesday, September 23, 2009

Scrat & Scratte

Πόσες φορές δεν είχα δει το trailer!!!!Επιτέλους πήγα και είδα το Ice age : Dawn of the Dinosaurs  AKA Η Εποχή των Παγετώνων 3 AKA Η Αυγή των Δεινοσαύρων και γι'αυτό δεν μπορεί να παραλήψει ανάρτηση αφιερωμένη ειδικά για το έργο.
Όσο μεγαλώνω τόσο πιο πολύ μου αρέσουν τα κινούμενα σχέδια και τα βλέπω σχεδόν όλα,τα περισσότερα σε dvd.Αυτό το'δα σε 3D έκδοση,πρώτη μου φορά και δε το μετάνιωσα καθόλου.Είχα ένα μικρό προβληματάκι με τα γυαλιά πάνω απ'αυτά της μυωπίας.....αλλά δεν πειράζει!Κράτησα τα γυαλιά ενθύμιο,σαν τους Blues Brothers μοιάζαμε όλοι μέσα στην αίθουσα.


Ο Scrat ερωτεύεται,πέφτει κι αυτός θύμα του Cupido.Η Scratte είναι πανέμορφη,το βλέμμα της σε κεντρίζει,το παίξιμο με τις βλεφαρίδες σε υπνωτίζει,ενώ το υπέροχο βάδισμά της σε τρελαίνει.Σχεδόν ξέχασε το βελανίδι.

H μουσική απόκρουση ερωτική You'll never find another love like




Δεν είναι ο μοναδικός όμως που ζευγαρώνει ο Ellie και η  Manny περιμένουν το πρώτο τους παιδί....μα πόσο τρυφεροί είναι!
Ο Sid θέλει να γίνει "μάνα",ενώ ο Diego δυσανασχετεί με την όλη οικογενειακή ατμόσφαιρα και φεύγει απ'την ομάδα για καινούριες περιπέτειες.Οι περιπέτειες όμως ξεκινάνε όταν η μητρική μύτη του Sid  τον οδηγεί σε μια υπόγεια σπηλιά όπου και βρίσκει 3 αυγά,3 ιδιαίτερα αυγά....δεινόσαυροι.Τα υιοθετεί και ξεκινάνε οι μπελάδες!

Στο καστ έχουμε ένα καινούριο μέλος,τον Buck άγγλος τυχοδιώκτης χαμένος στον κόσμο των δεινοσαύρων. 

Το τρίτο κατά σειρά ανανεωμένο και πιο εξελιγμένο.Συνήθως τα sequel χρόνο με το χρόνο χάνουν αλλά αυτό κέρδισε γιατί ήταν σε 3D έκδοση,η εξαίρεση του κανόνα.Αυτό το επεισόδιο είναι κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους.Αυτή τη φορά δεν εστιάζεται στη φιλία των ηρώων αλλά στην οικογένεια και σίγουρα η εμφάνιση των μικρών φατσούλων είναι γλυκύτατη.



O καινούριος ήρωας είναι απ΄την αρχή μέχρι το τέλος διασκεδαστικός.
Επιτέλους ο Scrat  έχει μεγαλύτερο κινηματογραφικό χρόνο όπως επίσης και το βελανίδι του.
Διαρκεί 94' και δεν κουνήθηκα κιχ,βασικά κανένας μέσα την αίθουσα δεν έκανε κιχ.Όλοι παιδιά μιας ορισμένης ηλικίας,ενήλικοι οι πάντες!

Καιρό είχα να απολαύσω έργο στον κινηματογράφο!!!!!Aπίστευτο γέλιο για μια ακόμη φορα.Και συνεπώς θέλω και 4ο!!!!

4 comments:

Remy said...

Symfwnw apolytws... an kathe Ice Age einai etsi, as gyrisoun 13 apo dauta!

Και λοιπόν;E allora? said...

Σύντομα θα μπει και το 3ο μέρος στη dvdθήκη μου.

Αστρο - Συμμορίτες said...

Κι εγώ λατρεύω τα κινούμενα σχέδια και νοσταλγώ ειδικά ΠΟΠΑΥ και όλα τα παλιά.
Καλώς σε βρήκαμε και από εδώ, αν θες γράψου και στους αναγνώστες.
Καλησπέρα.

Και λοιπόν;E allora? said...

I'm Popeye the Sailor Man.
I'm strong to the finich
Cause I eats me spinach.
I'm Popeye the Sailor Man.

Τι μου θυμίσατε Αστρο-Συμμορίτες.Καλώς ήρθατε :)

Related Posts with Thumbnails
Bookmark and Share