Monday, September 21, 2009

Ούτε η Σουηδία δεν έχει τόσες ξανθιές!


Μα τι είναι τούτο το κακό με τις Ελληνίδες ξανθιές!;Δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα όταν έρχομαι Ελλάδα μου κάνει εντύπωση και μάλιστα την τελευταία φορά δεν έκανε μόνο σε΄μένα.Θυμάμαι μια γυναικοπαρέα σε ένα κουτούκι.Ήταν 3 γενιές γυναικών όλες με ξανθιές ανταύγειες και όχι δε το σχολίασα εγώ αλλά άντρας!


Μα γιατί;Γιατί αυτή η μανία και μη μου πείτε ότι είναι πιο σεξουαλικές ή πιο όμορφες.Είμαστε μεσογειακός λαός και έχουμε υπέροχα σκούρα μαλλιά που γυαλίζουν όσο δε πιστεύουμε.


Μετά αναρωτιέστε γιατί στους Έλληνες αρέσουν οι Ιταλίδες...μα είναι πολύ απλό είναι φυσικές,δε βλέπεις μελαμψές με ξανθό μαλλί ή ξανθιές με σκούρο φρύδι και ρίζα.Νέες κοπέλες και να έχουν μαλλιά κατεστραμμένα,άσπρα,θαμπά.Και αυτό άποψη,σχόλιο και κριτική φίλων Ελλήνων αντρών που έρχονται κατά καιρούς να με επισκεφτούν.


Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια και κατόπιν μουρμούρας και πίεσης μητέρας και κομμώτριας δέχτηκα να κάνω κόκκινες ανταύγειες,το'χα τονίσει,όπως γίνονται το καλοκαίρι.Μεγάλο τραγικό λάθος!!!!Μου τις έκανε "μελί" είπε...εγώ για ξανθό το'βλεπα.Δε φαντάζεστε το τι έγινε,πως τα άκουσαν και οι δυο τους.Να μου λένε να μου τα "διορθώσουν"  και σε υστερική κατάσταση να τους απαντάω ότι δε τους επιτρέπω να ακουμπήσουν τρίχα.Κάποια στιγμή επειδή δε μπορούσα να με βλέπω πήγα και τα κούρεψα κοντά και βρήκα την ηρεμία μου.

Όταν θα αρχίσουν να ασπρίζουν θα το συζητήσω προς το παρόν έχω φίλες και γνωστές να με ρωτάνε που βάφω τα μαλλιά και στην απάντησή μου ότι είναι φυσικά μένουν άφωνες.Και αυτό το κόκκινο που κάνει να με ρωτάνε ήλιος και γονίδια.Κάτι όμως βάζεις να γυαλίζουν ξανασχολιάζουν,ναι μπριγιαντίνη.Εμ τόση ταλαιπωρία που περνάνε τα δικά σας τι περιμένετε,είναι σα τα τζιν κάποια στιγμή ξεθωριάζουν.



Και γι'αυτό αφήστε το ξανθό γιατί έχουμε υπέροχα μαλλιά και στους άντρες απ'ότι ακούω προτιμάνε τη φυσική ομορφιά.




6 comments:

mahler76 said...

οι άντρες προτιμούν την φυσική ομορφία? και τότε γιατί την πέφτουν σε αυτά τα πλαστικά μπάζα στα μπουζούκια?

Και λοιπόν;E allora? said...

Έγραψα για φυσική ομορφιά όσον αφορά για το μαλλί και αυτό που άκουγα με έκπληξη πολλές φορές απ'αυτούς...

Τώρα για τα μπουζούκια δεν πολυξέρω (έχω δεν έχω πατήσει το ποδι μου 2-3 φορές).Απ΄την άλλη την πέφτουν όπου τους κάτσει αλλά στο τέλος δε νομίζω ότι τις παντρεύονται...βέβαια απέχω χρόνια απ'την ελληνική πραγματικότητα και ίσως να λέω χαζομάρα!

Καλή βδομάδα

george said...

Φυσικά και προτιμούμε τη φυσική ομορφιά! Αλλά και το ξανθό βαμμένο μαλλί είναι -καλώς κακώς- πολύ εντυπωσιακό, τι να κάνουμε;;;

Υ.Γ. Για τα λοιπά τεχνητά "μέλη", ένα έχω να πω. "Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές!"

:P

Ephemeron said...

Εμενα αυτο που μου την "βαραει" ασχημα, ειναι οταν βλεπω αντρες να βαφουν τα μαλλι, και τα μουστακια, και τα γενια...
Απαισιο...

dcool! said...

αισχος, κυριε προεδρε!

Και λοιπόν;E allora? said...

@George
"Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές!"

Aχχαχ φοβερή ατάκα! Σωστόοος!!!!

@Ephemeron
Εγώ δε μπορώ να βλέπω περουκίνι ή ακόμα χειρότερα που τα αφήνουν μακριά και τα φέρνουν μπροστά για να καλύψουν το κενό....μπλιαχ.Μια χαρά είναι η φαλακρίτσα

@dcool
Αίσχος και πάλι αίσχος ;) κύριε!

Related Posts with Thumbnails
Bookmark and Share