Friday, September 18, 2009

Μα τι σας φταίνε τα έρμα;

Μέσα σε δυό μέρες διαβάζω σε ελληνικά και ξένα ειδησεογραφικά έντυπα για βασανισμό  και βαρβαρότητα ζώων είτε από ανηλίκους είτε από ενηλίκους. Άλλοι τα έκαψαν,άλλοι τα σκότωσαν με κυνηγετικά όπλα,άλλοι πάλι τους βάζουν τα κεφάλια σε σακούλες και κονσέρβες για να "παίξουν"....πολλά και απάνθρωπα επεισόδια!!!!
Και γι'αυτό η πρώτη μου σκέψη ήταν "μα τι σας φταίνε τα έρμα;".Μα είναι τόσο γλυκά και αθώα!


Δε θέλετε αδέσποτα;Στειρώστε τα.
Δε είστε ικανοί να μεγαλώσετε ένα κατοικίδιο;Μη το πάρετε και μετά να το παρατάτε στην πρώτη εθνική οδό που βρίσκεστε.Όπως αυτή που τη μάζεψα κουτάβι,της βρήκα σπίτι με κήπο και κάποιος καλός γείτονας της έδωσε μια ωραία φόλα!!!


Τα γατιά σας ενοχλούν,στειρώστε και αυτά.Μη βάζετε φόλες γιατί μετά θα πήξουμε στο ποντίκι.Κάτι ξέρω,όσο είχαμε γατιά που τους δίναμε αποφάγια δεν είχα δει κατσαρίδα και ποντίκι.Όταν ένα όμορφο πρωινό κάποιος αποφάσισε να βάλει φόλα και  πέθαναν μαζικά 30 γατιά και ένας σκύλος  αποκτήσαμε καινούρια "κατοικίδια".Τώρα έχουμε την καινούρια φουρνιά αλλά και πάλι μια φολίτσα βάζουν που και που....πόσες φορές δε τα έχω πάει στον κτηνίατρο.Από παιδί με ξέρει και λεφτά για τα αδέσποτα δε μου παίρνει ποτέ!

Θεωρείτε ότι είναι βρώμικα;Λάθος κάνετε είναι πιο καθαρά από πολλούς ανθρώπους! Ειδικά τα γατιά μπουγαδιάζονται επί 24ώρου!!!


 Νιαουρίζουν ή γαβγίζουν  συνέχεια;Έχετε ακούσει πως φωνάζουμε εμείς οι άνθρωποι;Θυμάμαι σε μια πτήση επί δύο ώρες είχα ένα ζευγάρι δίπλα μου που τσακωνόντουσαν και βριζόντουσαν καθ'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού!!!!Και σας φταίει ένα μικρό επειδή έχασε τη μάνα του;


Αλλά εδώ αλληλοσκοτωνόμαστε εμείς οι άνθρωποι θα σεβαστούμε τα ζώα και συνεπώς γιατί κάθε φορά που ακούω και βλέπω για βαρβαρότητες και δηλητηριασμούς αναρωτιέμαι;

12 comments:

Ephemeron said...

Εχεις απολυτο δικιο!!! Εγω εδω και χρονια υιοθετω σκυλακια και δεν το εχω μετανιωσει καθολου... Και η αγαπη που σου δινουν ειναι η καλυτερη ανταμοιβη που μπορει να παρει κανεις.

Και λοιπόν;E allora? said...

Αντε τώρα να καταλάβεις γιατί υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα τα σκυλιά του στρατοπέδου,δεν υπάρχει λογική......

Ephemeron said...

Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι πολλοι ανθρωποι πρεπει να εχουν κατι να μισουν;
Να μισουν τα ζωα, να μισουν τους gay, να μισουν οσους εχουν αλλη θρησκεια, κλπ κλπ
Προσπαθω, αλλα ακομα δεν μπορω να το καταλαβω...
Χωρις να μισουμε κατι δεν γινεται;;;

Και λοιπόν;E allora? said...

Θεωρώ ότι το μίσος και ο γενικός ρατσισμός ξεκινάει από την έλλειψη παιδείας,την έλλειψη πληροφόρησης και τη γενική άγνοια.Όταν κάποιος ζει σε όλη του ζωή με παρωπίδες δε μπορεί να δει πέρα απ'τη μύτη του.

Φυσικά μην ξεχνάμε την οποιαδήποτε ψυχική διαταραχή γιατί προς το παρόν για το συγκεκριμένο επεισόδιο βαρβαρότητας δεν έχει ειπωθεί κάτι που να δικαιολογεί την πράξη.

Asteri (Maria) said...

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν δεν τα συμπαθείς (κακόψυχοι για μένα) ΜΗΝ τα πειράζεις, ΜΗΝ τα ενοχλείς, ΜΗΝ τα σκοτώνεις!!!!!!!

Και λοιπόν;E allora? said...

Ελα μου ντε!Όταν δε συμπαθείς έναν άνθρωπο του ρίχνεις φόλα;
Δε μπορώ και δε θέλω να καταλάβω τέτοιους ανθρώπους Asteri

mahler76 said...

εσύ καλά τα λές, ποιός σε ακούει όμως. Και τι γλυκές φατσούλες που είναι όλα τους.

Και λοιπόν;E allora? said...

mahler 76 είδες το βίντεο με την αγγλίδα που πετάει το γατάκι;ΕΕΕ και στη γειτονιά μου Αθήνα έχουμε έναν που το κάνει .............ή τα κλωτσάει τόσο δυνατά που τους σπάει τα κόκαλα!

mahler76 said...

πριν λίγο το είδα!!! και η μαλάκω είχε το θράσος να πεί ότι το έκανε για πλάκα.

Και λοιπόν;E allora? said...

ναι ναι....χα χα...γελάσαμε ε βρε malher!;

mahler76 said...

αν έβλεπα να βάζανε την ίδια μέσα στον κάδο και να είναι και γεμάτος θα γέλαγα πάντως.

Και λοιπόν;E allora? said...

mahler76 κι εγώ θα το χαιρόμουν...αλλά θα την έβαζα στη λεκάνη που έχω της γάτας μου αφου θα την άφηνα βρώμικη μερικές μέρες μουχαχαχα.....

Related Posts with Thumbnails
Bookmark and Share